#EmergingProud

SEN România susține campania #EmergingProud – Eveniment  Internațional de lansare – 12 Mai 2017

17142427_10154579782736225_391817825_o

De la omidă la fluture. 

#EmergingProud

Explorând înțelepciunea destrămării interioare. Reinterpretarea Nebuniei de la Stigmatizare la Transformare.

#EmergingProud este o campanie care aduce speranța, care descrie suferința psihică nu ca pe o boală mentală ci ca pe un proces de transformare interioară ce poate duce la o evoluție individuală ulterioară. 

În același fel prin care o omidă se dizolvă pentru a deveni fluture și urgența spirituală a unui individ poate servi aceluiași scop; dacă acceptăm procesul fără să opunem rezistență și fără să îl etichetăm, putem contribui la creșterea propriilor noastre aripi. 

A ne eticheta procesul de transformare ca fiind o boală psihică poate duce, în timp, la agravarea simptomelor, la stagnare, involuție și depresie. Campania #EmergingProud dorește să transmită societății mesajul că este în regulă să vorbești despre transformarea ta fără să fii etichetat drept „nebun” și, în același timp, să te simți în siguranță știind că ești acceptat, că nu ești singur și că există soluții pentru a trece cu bine prin acest proces.

Pentru a se produce o schimbare de paradigmă este nevoie să ne unim și să creăm spațiul pentru a ne împărtăși înțelepciunea: național, internațional și transcultural.

Evenimentul ce va avea loc simultan în opt țări oferă oportunitatea pentru colaborare și conexiune între organizații și indivizi la un nivel global.

Pagina internațională a evenimentului: https://emergingproud.com/

 

UNDE ARE LOC? 

Evenimentul va avea loc la Mind Evolution Society, adresa: Str. Lunei nr. 5, sector 2, București, pe data de 12 Mai 2017. Îți poți rezerva un loc la eveniment completând formularul de contact din josul acestei pagini, la adresa de mail: urgentespiritualeromania@gmail.com sau la numărul de telefon: 0720.942.003

PROGRAM:

17:00 – 17:30 – Deschiderea oficială a evenimentului 

17:30 – 19:00  – Proiecția filmului CRAZYWISE (Nebun Înțelept) 

Nebun …. sau înțelept? Înțelepciunea tradițională a culturilor indigene contrazice adesea viziunea modernă despre ceea ce înseamnă boală mentală. Poate fi considerată o „chemare” spre creștere interioară sau este doar „un creier stricat”? Filmul documentar CRAZYWISE (Nebun Înțelept) explorează ce putem învața de la oamenii din toată lumea care și-au transformat criza psihologică într-o experiență de transformare interioară pozitivă.  

www.crazywisefilm.com

19:10 – 19:30  – Pauză de ceai

19:30 – 20:00 – Prezentare despre tehnica Open Dialogue – dr. Ovidiu Brazdău

20:00 – 21:30 – Sesiune de întrebări și răspunsuri și discuții libere (Open Space)

Intrarea este gratuită însă locurile în sală sunt limitate, pentru a-ți rezerva un loc trimite un mail pe adresa: urgentespiritualeromania@gmail.com, contactează-ne la numărul de telefon: 0720.942.003 sau prin formularul de mai jos:

UntitledParteneri susținători ai campaniei:

sustinatori ep

sustinatori ep2

3 gânduri despre “#EmergingProud

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s